Op 1 juni 2012 hebben wij de deuren van de dierenarts praktijk, genaamd "Dierenkliniek Rijkerswoerd", op de Mooieweg 102 heropend. Tel 026 - 323 33 08

Het is de derde vestiging in Arnhem, naast Dierenkliniek Arnhem Zuid West en Dierenkliniek Schuytgraaf, van Caroline Stelma van der Touw en Pieter van der Touw.

Doordat we nauw samenwerken met deze andere twee praktijken en daardoor een groot team vormen, kunnen we u diergeneeskunde van hoog niveau in Arnhem bieden.

Iedere dierenarts heeft zich toegelegd op een specifiek deel van de diergeneeskunde van gezelschapsdieren en via wekelijks overleg delen wij onze kennis en kunde met elkaar.

Daarnaast kunnen wij, indien nodig, intern naar elkaar doorverwijzen, zodat uw dier zo snel mogelijk de beste zorg kan krijgen die nodig is.

We investeren in nieuwe apparatuur en nascholingen om steeds meer patiënten beter van dienst te kunnen zijn. Omdat we ook goede samenwerkingsverbanden hebben met de verschillende specialisten en professionals die in Nederland werkzaam zijn, kunnen wij u en uw dier in alle gevallen laten helpen.

November: actie gezondheidscontrole voor uw dier

Deze maand willen we extra aandacht besteden aan de controle van de gezondheid van de dieren en hebben we een prachtige kortingsactie.

» Lees verder...

Besmettelijke kinkhoest voor Honden

Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het om een zeer besmettelijke infectie van de luchtpijp en de grote luchtwegen. De infectie wordt veroorzaakt door samenwerking tussen virussen en bacteriën.

» Lees verder...