Sinds april 2015 is Dierenarts Arnhem gestart met een mooi samenwerkingsverband met kattentrimster Nathalie Smits. Met dit samenwerkingsverband kunnen we onze kennis delen en versterken en als Nathalie qua gezondheid iets opmerkt bij uw kat dan is de dierenarts altijd in de buurt voor een extra controle!

Voor voor informatie kunt u contact opnemen met 1 van onze locaties:

Rijkerswoerd: 026-3233308

Schuytgraaf: 026-3891642

Arnhem Zuid West: 026-3812180

 

 

Graag stellen wij u Nathalie even voor:

Hallo mijn naam is Nathalie Smits en ik woon in Arnhem.

Ik ben gediplomeerd Kattentrimster

Van origine ben ik verpleegkundige waar ik jaren gewerkt heb met passie en toewijding. Helaas lopen dingen soms niet zoals we gewenst hebben. Maar bij de pakken neer zitten wil ik niet.

Sinds 2003 fok ik Brits Korthaar en heb ook shows gelopen met mijn dieren, nog steeds show ik zo af en toe. Naast het fokken van katten ben ik in sinds mei 2013 keurmeester van katten. Tijdens het keuren kwam ik soms vacht problemen ook kreeg ik vragen over de verzorging en ik vond dat ik dus dit ook moest kunnen beantwoorden.

In Maart 2014 heb ik een workshop katten vachtverzorging gevolgd en daar merkte ik dat ik het verzorgen van ook langharige katten best in mijn vingers had, en toen opzoek gegaan naar een voor mijn gevoel fijne opleiding. In september 2014 gestart bij de”Trimacademie”en in februari 2015 met goed gevolg mijn examen afgelegd.

Mijn doel is katten te verzorgen zonder dat ze onder narcose moeten en ze van hun probleem gebieden af te helpen. Zodat ze daarna makkelijker worden in de verzorging en daarna hopelijk met enige regelmaat een korter bezoek mogen brengen aan de Trimsalon, op dat de problemen waar ze mee binnen komen voorkomen kunnen worden. Klitten worden vilt en beide geeft de kat enorme ongemakken, en gezondheidsrisico’s en vooral ook pijn.

Zelf ben ik altijd op zoek naar leuke additionele Cursussen waardoor ik als Trimster/fokker en keurmeester meer kennis kan verwerven om uw geliefde kat zo goed mogelijk te behandelen.

Het kan voorkomen dat ik moet adviseren de dierenarts erbij te halen omdat het niet iets is waar ik een oplossing kan bieden. Ik ben dan ook zeer blij dat ik samen mag werken met dit team van dierenartsen om de zorg voor mij dan op vacht gebied voor uw kat te mogen bieden.

Naast mijn eigen 10 Brits Kortharen rijd ik paard en lezen en Film kijken behoren ook tot mijn vrijetijdsbestedingen.

Castratieproject bij Dierenarts Arnhem!

Op zaterdag 18 augustus organiseren wij een castratie- en sterilisatieproject voor katten.

» Lees verder...

November: actie gezondheidscontrole voor uw dier

Deze maand willen we extra aandacht besteden aan de controle van de gezondheid van de dieren en hebben we een prachtige kortingsactie.

» Lees verder...